Podyplomowe.Studia.net
  • Strona główna
  • Wybierz kategorię
    • Kategorie

      • Technika i przyroda
      • IT
      • Bezpieczeństwo
      • Filologia i języki obce
      • Finanse i biznes
      • Logistyka i transport
      • Medycyna i zdrowie
      • Pedagogika i edukacja
      • Prawo i administracja
      • Psychologia i rozwój osobisty
      • Zarządzanie i marketing
      • Nauki społeczne
  • Wybierz miasto
    • Białystok
    • Bielsko-Biała
    • Bydgoszcz
    • Chełm
    • Dąbrowa Górnicza
    • Gdańsk
    • Gdynia
    • Gliwice
    • Gorzów Wlkp
    • Katowice
    • Kraków
    • Lublin
    • Łódź
    • Olsztyn
    • Opole
    • Poznań
    • Rzeszów
    • Sopot
    • Szczecin
    • Toruń
    • Warszawa
    • Wrocław
  • Poradniki
    • Studia MBA
    • Jak wybrać studia podyplomowe
    • Dofinansowanie studiów podyplomowych
    • Praca i kariera
    • Nowe kierunki podyplomowe
Podyplomowe.Studia.net
  • Strona główna
  • Wybierz kategorię
  • Wybierz miasto
    • Białystok
    • Bielsko-Biała
    • Bydgoszcz
    • Chełm
    • Dąbrowa Górnicza
    • Gdańsk
    • Gdynia
    • Gliwice
    • Gorzów Wlkp
    • Katowice
    • Kraków
    • Lublin
    • Łódź
    • Olsztyn
    • Opole
    • Poznań
    • Rzeszów
    • Sopot
    • Szczecin
    • Toruń
    • Warszawa
    • Wrocław
  • Poradniki
    • Studia MBA
    • Jak wybrać studia podyplomowe
    • Dofinansowanie studiów podyplomowych
    • Praca i kariera
    • Nowe kierunki podyplomowe
  • Jesteś tutaj:  
  • Home
  • Studia podyplomowe w Warszawie
  • Technika i przyroda
  • Bezpeczeństwo i jakość w łańcuchu żywnościowym

Bezpeczeństwo i jakość w łańcuchu żywnościowym

Studia podyplomowe
Bezpeczeństwo i jakość w łańcuchu żywnościowym
Kontakt dr hab. inż. Jolanta Kowalska
+48 225937679
+48 225937678
[email protected]
[email protected]
http://bij_wnoz.sggw.pl/
Typ studiów: Niestacjonarne
Autor
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Wydział Nauk o Żywności (1)

Opis

Chcesz pogłębisz swoją wiedzę z zakresu szeroko rozumianego bezpieczeństwa żywności, którego zapewnienie jest wspomagane poprzez właściwie wdrożone, weryfikowane, utrzymywane i doskonalone metody systemowe? Studia Podyplomowe "Bezpieczeństwo i jakość w łańcuchu żywnościowym" stwarzają taką możliwość! Zajęcia są realizowane przez kompetentną kadrę naukową oraz wiodących audytorów różnych jednostek certyfikujących, z doświadczeniem międzynarodowym.

W trakcie studiów słuchacze poza zajęciami teoretycznymi zdobędą praktyczne umiejętności podczas 113 godzin prac warsztatowych.

Poza świadectwem ukończenia Studiów Podyplomowych, słuchacze mogą uzyskać certyfikaty wydane przez jednostki certyfikujące z zakresu Audytora wewnętrznego według normy ISO 22000, Audytora systemów w przemyśle spożywczym, Przedstawiciela Kierownictwa - Pełnomocnika Jakości oraz certyfikaty poświadczające ukończenie kursu z zakresu Interpretacji wymagań Standardu Żywnościowego BRC oraz IFS, wydane przez Dziekana Wydziału Nauk o Żywności, w opraciu o wyniki zaliczenia testów egzamnacyjnych

Adresaci studiów:

Studia są skierowane do osób, które: zawodowo są związane z produkcją żywności lub świadczeniem usług w zakresie żywności, chciałyby rozpocząć działalność w szeroko rozumianym przemyśle spożywczym, pracodawców oraz pracowników, którzy chcieliby podwyższyć swoje kwalifikacje w zakresie bezpieczeństwa żywności, przedstawicieli przedsiębiorstw, które są zainteresowane wdrożeniem wytycznych obligatoryjnych i nieobligatoryjnych systemów zarządzania jakością oraz standardów sieciowych

Program studiów:

Program studiów został podzielony na 7 modułów, obejmujących: zagadnienia związane ze wspólnotowym prawem żywnościowym i jego interpretacją; identyfikację zagrożeń występujących w żywności, ich monitorowanie i eliminowanie lub minimalizowanie; interpretację obligatoryjnych i dobrowolnych systemów jakości; rolę przedstawiciela kierownictwa ds. bezpieczeństwa żywności; aspekty projektowania zakładu i nowego produktu oraz zarządzania procesem produkcyjnych; wytyczne standardów żywnościowych
Sprawdź podobny program studiów w tym mieście
3115

TPM Champion. Utrzymanie ruchu w praktyce

Uczelnia Łazarskiego w Warszawie prowadzi specjalistyczne studia na kierunku TPM Champion utrzymanie ruchu w praktyce. Studia są organizowane w ramach akademii Zarządzania Jakością i trwają dwa

Informacje dodatkowe

Czas trwania studiów Dwa semestry
Całkowita wysokość czesnego (w PLN) 5000

Lokalizacja

Warszawa, Województwo mazowieckie
Nowoursynowska 159c, 02-776

Szczegóły ogłoszenia

Id Ogłoszenia: 113
Wyświetlony: 1542
Wygasa: 2022-12-01 10:05:00
W kategoriach: Technika i przyroda, Bezpieczeństwo

Co chcesz studiować w Warszawie?

  • Technika i przyroda
  • IT
  • Bezpieczeństwo
  • Filologia i języki obce
  • Finanse i biznes
  • Logistyka i transport
  • Medycyna i zdrowie
  • Pedagogika i edukacja
  • Prawo i administracja
    • Administracja biurowa
  • Psychologia i rozwój osobisty
  • Zarządzanie i marketing
    • Zarządzanie kadrami
  • Inżynieria

Najpopularniejsze kierunki studiów podyplomowych

Rehabilitacja dzieci i niemowląt Rehabilitacja dzieci i niemowląt
Studia Rehabilitacja dzieci i niemowląt skierowane są dla osób pracujących lub przygotowujących się ...
Prawo ochrony środowiskaPrawo ochrony środowiska
Studia podyplomowe prawo ochrony środowiska powstały w odpowiedzi na rosnącą świadomość społeczeństw ...
MBA LogistykaMBA Logistyka
"MBA Logistyka - Nowoczesna logistyka i zarządzanie łańcuchem dostaw" ma na celu dostarczenie grunto ...
Proces inwestycyjno-budowlany. Zagadnienia prawne dla inżynierówProces inwestycyjno-budowlany. Zagadnienia prawne dla inżynierów
Studia podyplomowe „Proces inwestycyjno-budowlany. Zagadnienia prawne dla inżynierów” prowadzone są ...
Zarządzanie zasobami ludzkimiZarządzanie zasobami ludzkimi
Studia podyplomowe z zakresu "Zarządzanie zasobami ludzkimi", prowadzone w ramach Akademii HR na Ucz ...
  • Strona główna
  • Znajdź studia podyplomowe
  • Jak wybrać studia?
  • Finansowanie studiów podyplomowych
  • Facebook
  • YouTube

Podyplomowe.Studia.net © Wszelkie prawa zastrzeżone